akusztikus filc ć

Akusztikus és fenntartható – filc paravánok újrafelhasznált textil hulladékból

A BAUX bemutatja a piac legfenntarthatóbb akusztikus filc termékét, az Acoustic Flexfelt Screent, mely minimális hatást gyakorol a környezetre – a tervezéstől kezdve a gyártáson és használaton át, az újrahasznosításig. 

A BAUX Acoustic Felt újrafelhasznált textil hulladék és alacsony olvadáspontú polyester rost keverékéből készül. Az akusztikus filc paravánok asztali és álló változatban, többféle csatlakozási lehetőséggel és összesen 9 méretben rendelhetők, így a legtöbb irodai vagy home office elrendezéssel kompatibilisek.

Monokróm színek, egyedi megjelenés

A filc paravánok fehér, szürke és fekete mix színekben elérhetők, így észrevétlenül belesimulnak a környezetbe. A különböző eredetű újrafelhasznált textíliák felfedezhetőek a filc végső színében is, így biztosítva a paravánok teljesen egyedi, természetes megjelenését.

Még néhány lépés a környezetért

Ahelyett, hogy még több műanyagot termelnének, a BAUX olyan textilhulladékokat használ fel az akusztikus filc gyártásához, amelyek helyi gyárakból származnak, és egyébként hulladékégetőkbe kerülnének. Az Acoustic Felt paravánok szabványosított méretben készülnek, így a gyártás során minimális hulladék keletkezik. A barázdák biztosítják, hogy a paravánok rugalmasan, többféle tartószerkezettel kompatibilisen, egyszerűen összeszerelhetőek legyenek.

Baux Acoustic Flexfelt Screen termékoldal >>

Forrás: BAUX

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat