Irodabútor és berendezés - BB Works Office ć

Irodabútor és berendezés

Az Európa-szerte jól ismert, közkedvelt, minőségi és tartós Narbutas irodabútorainkkal kellemes, fenntartható, modern környezetet teremtünk megbízóink számára.

Office divíziónk azért jött létre, hogy az Ön irodájában modern munkakörnyezet alakítson ki.

  • Minőségi termékcsaládot képviselünk
  • Partnereinkkel elkötelezett és kölcsönös bizalomra épülő kapcsolatot építünk ki
  • Ügyfélközpontúak, rugalmasak és megbízhatóak vagyunk
  • Felelősséget vállalunk a társadalmi és a természeti környezetünkért

Gondos tervezés

Partnerünk, a Narbutas Bútorgyár célja nem csupán egy inspiráló és hatékony munkahely kialakítása: a cég egyúttal a jobb életminőség, az irodai jólét elősegítésére is törekszik. A vállalat valamennyi irodabútorát az ügyféligények figyelembevételével tervezte, ergonómiai és munkavégzési szempontok alapján. Ezekkel a bútorokkal az egészségmegőrzés feltételeit hosszú távon is biztosíthatjuk az iroda dolgozói számára.

Gyártás

A Narbutas Csoport több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az irodabútorok gyártásában, a fejlett technológiák alkalmazásában, továbbá a modern anyagok használatában, amelyek biztosítják a termék hosszú élettartamát.

Bútoraik egy új, modern, 2008-ban épült gyárban készülnek Ukmerge-ben, 71 km-re Litvánia fővárosától, Vilniustól. A közel 30 ezer négyzetméteres létesítményben havonta mintegy 5000 irodai asztalt állítanak elő.

Tekintse meg irodabútor kínálatunkat!

NARBUTAS
A Narbutas Csoport több mint 25 éves tapasztalattal rendelkezik az irodabútorok gyártásában, a fejlett technológiák alkalmazásában, továbbá a modern anyagok használatában, amelyek biztosítják a termék hosszú élettartamát.

Fenntartható fejlődés

A Narbutas Bútorgyár tudatosan választ környezetkímélő munkamódszereket mind az irodabútor-gyártás, mind az ügyfelei számára nyújtott egyedi megoldások esetében. A vállalat progresszív gondolkodása, innovatív ötletei és egyre bővülő tapasztalatai lehetővé teszik energiapazarlás elkerülését és természeti erőforrások védelmét.

A Narbutas kizárólag az FSC és a PEFC által engedélyezett erdökből szállított fatermékeket használ, megfelelve az erdei ökoszisztémákra vonatkozó fenntarthatósági elveknek. A fa felelősségteljes használata megakadályozza az erdők pusztulását, és hozzájárul környezetünk megóvásához.

A gyár termékeinek fémfelület-burkolatai nem tartalmaznak veszélyes vegyi anyagokat. A fémfelületek kizárólag szerves festékkel vannak bevonva, amit a szállítói tanúsítványok igazolnak.

A Narbutas minden termékének csomagolása olyan anyagból készül, amely alkalmas az újrahasznosításra.

Kérje ajánlatunkat!

Termékeink minden igényt kielégítenek a teremakusztikai tervezés területén: olyan termékek, amelyek inspiráló hang-érzetet biztosítanak. Győződjön meg termékeink minőségéről! Kérjen javaslatot arról, hogy termékeink hogyan javíthatják a belső területet vizuálisan és akusztikusan.

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat