lounge bútor ć

Lounge bútor és berendezés

Mobiliák, ülőbútorok, kárpitos és lounge bútorok a klasszikus irodaberendezések kiegészítői, továbbá klub szobák, recepciók, várók, és egyéb helyiségek bútorai.

Exkluzív, formatervezett bútort szeretne otthonába vagy irodájába?

Spanyol és amerikai design bútoraink hangsúlyos darabjai bármilyen enteriőrnek. A bútorok forgalmazása mellett igény esetén arról is szívesen gondoskodunk, hogy egy-egy kiválasztott darab valóban a belső tér meghatározó pontja legyen. Szakembereink látványtervezéssel, ergonómiai és színdinamikai tanácsadással is segítenek abban, hogy Ön a legkomfortosabb tereket alakíthassa ki környezetében.

 

Tekintse meg referenciáinkat!

Jó környezetben az emberek boldogabbak, egészségesebbek, pozitívabbak, proaktívabbak és produktívabbak lesznek. Mi éppen ilyen inspiráló környezeteket alakítunk ki. Győződjön meg róla!

Referenciáink

Kérje ajánlatunkat!

Termékeink minden igényt kielégítenek a teremakusztikai tervezés területén: olyan termékek, amelyek inspiráló hang-érzetet biztosítanak. Győződjön meg termékeink minőségéről! Kérjen javaslatot arról, hogy termékeink hogyan javíthatják a belső területet vizuálisan és akusztikusan.

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat