13401340

Narbutas Motion elektromosan állítható magasságú asztal

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Motion elektromosan állítható magasságú asztal

Motion elektromosan állítható magasságú asztal

Elektromosan állítható magasságú íróasztalrendszer dinamikus munkastílushoz. A rendszeres testtartásváltás javítja a közérzetet és a koncentrációt, míg az ergonomikus és jól szervezett munkatér pozitív érzelmeket vált ki. Különálló, egy személyes asztalként elérhető, de kialakítható a munkaállomások csoportos elrendezése is a rugalmas munkavégzéshez.

Az íróasztal magasságát egy gombnyomással vagy akár okostelefonjáról Bluetooth távirányítóval állíthatja be. Válasszon személyre szabott magasságot a legkényelmesebb munkapozíciójához, és mentse el magassági beállításait. A LINAK alkalmazás használatával emlékeztetőt is kaphat az ülő és álló helyzetek váltogatására.

Különböző kezelőpanelek széles választéka elérhető a Narbutas kínálatában: az alapváltozattól – fel/le funkcióval, a memóriapozíciós, integrált Bluetooth-os és LED-es emlékeztetős gombokig.

Az íróasztalt gyakran más tárgyak veszik körül. Amíg az állítható magasságú íróasztal (ülő-álló íróasztal) mozgásban van, véletlenül nekiütközhet pl. egy irattároló szekrénynek. Ennek elkerülése érdekében az érzékelő automatikusan leállítja az asztal mozgását, ha akadályt érzékel az útjában. Az ütközésgátló megoldás korlátozza az anyagi károkat abban az esetben, ha az asztal szilárd tárggyal ütközne.