559559

Narbutas Modus akusztikus panelek

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Modus akusztikus panelek

Modus akusztikus panelek

Falpanelek, mennyezeti vízszintes, rögzített panelek és mennyezeti függesztett, kétoldalas panelek

A Modus akusztikus panelek javítják a munkakörnyezetet és a munkahelyi közérzetet a háttérzaj elnyelésével, valamint akusztikusan privát terek kialakításával. Ezen kívül egyedi karaktert is adnak a térnek. Válasszon a hat különböző méret közül, és variálja ezeket a különböző panelmélységekkel (40 vagy 70 mm) illetve a különböző  szövetekkel.

Az akusztikus panelek fő célja, hogy a lehető legnagyobb mértékben csökkentsék a visszaverődő hangokat, és elnyeljék a zajt, ezáltal javítva az akusztikai komfortot. A panelek speciális, szabadalmaztatott és tanúsított anyagot tartalmaznak, amely hatékonyan elnyeli a hangot.

A Modus akusztikus panelek C osztályú hangelnyelést kínálnak.

Az egyoldalas panelek kreatív megoldásokat kínálnak a hatékony munkakörnyezethez, amely biztosítja az akusztikus kényelmet. Falra szerelhetők, vagy a mennyezetre rögzíthetők.

A kétoldalas panelek kényelmes módot kínálnak a belső terek strukturálására, a visszaverődés csökkentésére és az irodai akusztika javítására. Minden panel az elő és hátoldalán eltérő színű szövettel is rendelhető, hogy egyedi belső kialakítást hozhassunk létre.