16161616

Narbutas Move&Lead állítható magasságú vezetői asztal

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Move&Lead állítható magasságú vezetői asztal

Move&Lead állítható magasságú vezetői asztal

A MOVE&LEAD vezetői bútorok megkülönböztető jellemzője a kiforrott és minimalista dizájn. A tiszta, elegáns vonalak, a sima átmenetek és az anyagok finom kombinációi garantáltan erős vizuális hatást keltenek bármely irodában. A HPL Fenix ​​bevonat, a natúr tölgy, kőris vagy dió furnér és a polírozott rozsdamentes acél felületek harmonikus egészet alkotnak, és a finom luxus érzetét keltik.

A MOVE&LEAD egy csúcsminőségű termék, amely kiemelkedik a megalkuvást nem ismerő kiváló minőségi színvonalával. Az ívelt fafelületek formázása hagyományos gyártási eljárásokkal, a legmagasabb minőségi előírások betartásával történik. A különböző anyagokból készült részek minden részletet figyelembe véve vannak összeillesztve. A könyvespolcokon és szekrényeken a hagyományos fogantyúk helyett lekerekített élű, kivágott lyukak találhatók a kényelmes nyitás érdekében. A bútorokhoz használt minden anyagot és megoldást úgy választották ki, hogy a felhasználók a lehető legkellemesebb élményt nyújtsák.

A MOVE&LEAD asztal beépített 110-230V AC tápegységgel rendelkezik. A rejtett vezetékekhez egy elegáns minimalista fedél kinyitásával lehet hozzáférni. A vezetékeket és a kábeleket egy finom háromszög alakú lyukon vezetik át, eredeti burkolattal, amelynek színe megegyezik az asztali vagy természetes fa színével. A MOVE&LEAD asztal egy beépített, kategóriájában legjobb Qi vezeték nélküli töltővel (15 W) is rendelkezik okoseszközök számára.

A fix magasságú vagy állítható magasságú íróasztalok mellett a MOVE&LEAD vezetői bútorrendszer tárolási megoldásokat is tartalmaz. A speciális betétekkel ellátott asztali- és szekrényfiókok gondoskodnak a jól szervezett munkaterületről. A MOVE&LEAD bútorrendszer összes elemének felhasználásával, beleértve az íróasztalt, a könyvespolcot, a szekrényeket és a polcokat, reprezentatív és funkcionális vezetői munkaterületet hozhatunk létre.