11481148

Narbutas My Space térelválasztó akusztikus paraván

Főoldal > Termékek > Iroda Akusztika > My Space térelválasztó akusztikus paraván

My Space térelválasztó akusztikus paraván

A MY SPACE egy univerzális moduláris rendszer, kiváló akusztikai tulajdonságokkal, egyedi irodaterek kialakítására. Ideális megoldás agilis, tevékenységalapú és nyitott terű irodák számára.

A paravánok felhasználási lehetőségeinek széles skálájának köszönhetően a bútorokat könnyen hozzáigazíthatjuk a különféle irodai  igényekhez és munkahelyzetekhez. A koncentrációt szolgáló privát miniszobáktól a csapatmunkát igényló együttműködési területekig ez a rendszer kényelmes teret biztosít és lehetővé teszi, hogy elhatárolódjunk a környezeti zajoktól.

Bizonyított akusztikai jellemzők:
A MY SPACE nagyszerű választás az iroda általános zajszintjének csökkentésére, mivel az akusztikus paravánok speciális hangelnyelő habbal vannak kitöltve, és tetszés szerinti kárpittal vannak bevonva. Egy független akusztikai laboratórium tesztjei alapján megfelelnek a C akusztikai besorolásnak.

A MY SPACE akusztikus paravánok 5 különböző szélességű (800 mm, 1000 mm, 1200 mm, 1400 mm, 1600 mm) és 2 különböző magasságú (1320 mm, 1620 mm) változatban kaphatók.