555555

Narbutas Nova A íróasztal

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Nova A íróasztal

Nova A íróasztal

Nova asztalok: a modern klasszikus.

A latin szóból származó név „újat” jelent. Ha megváltoztatja az asztallap textúráját vagy a láb színét, egy teljesen új asztalt, új stílust, megjelenést hozhat létre. Univerzális dizájn és funkcionális íróasztal-rendszer. Jó alapot ad minden iroda berendezéséhez.

A Nova asztallábak három különböző kivitelben kaphatók: U, A és O alakú. Az A alakú lábak finom megjelenést és eleganciát kölcsönöznek a Nova A asztaloknak.

A modern irodák túlnyomórészt nyitott terűek, így egyre nehezebb megvédeni az alkalmazottakat az érzelmi jólétüket befolyásoló negatív tényezőktől. Biztosítson nekik egy kis magánéletet, és segítsen fenntartani a koncentrációt. Minden típusú íróasztalhoz a legmegfelelőbb elválasztó tartozik. Három kivitel közül választhat az Ön igényei szerint: kárpitozott (keret nélküli vagy fémvázas) vagy akrilüvegből készült. Kétféle válaszfal is elérhető: melamin válaszfalak és akrilüveg válaszfalak.

A Nova rendszer nemcsak íróasztalokat, hanem tároló-, tárgyaló- és fogadóbútor-megoldásokat is tartalmaz, amelyek ideálisak azok számára, akik egyéni/együttműködési munkához vagy pihenéshez szeretnének munkateret kialakítani, és egy összefüggő és kényelmes irodahelyiséget szeretnének.