36253625

Narbutas Polytone – O

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Polytone – O

Polytone – O

Modern dizájn, amely tökéletes egyensúlyt teremt a stílus és a funkcionalitás között.

A POLYTONE kollekció háromféle, műanyagból készült látogató-, konferencia- és étkezőszékből áll: POLYTONE-C, POLYTONE-L és POLYTONE-O. Három különböző karakter, amelyek tökéletesen illeszkednek a különböző irodai környezetbe, és ideálisak különféle tevékenységekhez – értekezletekhez, közös munkához, konferenciákhoz, rövid távú feladatokhoz vagy kikapcsolódáshoz.

A POLYTONE-O székeket az Orlandini Design tervezte. Ezek a 100%-ban műanyag kompakt székek vékony vonalakkal és ergonomikus formájukkal stílusosan néznek ki bel- és kültéren egyaránt.

Teljesen környezetbarát polipropilén. Teljes egészében újrahasznosított anyagok keverékéből készül: kb. 50%-a ipari és 50%-a fogyasztási hulladék (textiltermékek, csomagolások, gyerekjátékok). Gondosan kezelt és üvegszállal megerősített. Ugyanazokkal a funkcionális és vízálló tulajdonságokkal rendelkezik, mint az új műanyag.

A Narbutas továbbra is hozzájárul olyan fenntartható projektek létrehozásához, amelyek 100%-ban újrahasznosított műanyagból készült székváltozatokat kínálnak fekete és világosszürke színben, melyek a legkeresettebb színek.