16121612

Narbutas Silent Room L

Főoldal > Termékek > Akusztikus Box > Silent Room L

Silent Room L

A Narbutas nagy figyelmet fordít az irodai akusztikus megoldások kivitelezésére. A Silent Room egy olyan különálló box, melyben zavartalanul folytathatunk le kisebb megbeszéléseket, intézhetünk privát ügyeket vagy dolgozhatunk nagyobb koncentrációt igénylő feladatokon. Speciális kialakításával a Silent Room biztosítja a megfelelő szintű hangelnyelést, ami azt jelenti, hogy blokkolja a bejövő és a kimenő zajt.

A belső akusztikus falak kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek kiküszöbölni a visszhangot a helyiségben, így a felhasználók otthonos és kellemes légkört élvezhetnek. Alacsony működési zajuknak köszönhetően az akusztikus booth ventilátorai éppen olyan csendesek, mint a levelek susogása. Így nem okoznak semmilyen zavaró tényezőt a felhasználónak. A kárpitozott külső panelekkel ellátott modellek zajelnyelésre is készültek, pozitív hatást gyakorolva az egész irodatér általános akusztikájára. Ez a tágas akusztikus booth, amelyet négy felhasználó számára terveztek, magas szintű kényelmet biztosít anélkül, hogy korlátozná mozgás szabadságát.

A Silent Room L lehetővé teszi az Ön igényeinek leginkább megfelelő, személyre szabott környezet kialakítását. Válasszon egy normál asztalt vagy egy magas asztalt székekkel csapattalálkozóihoz vagy fontos üzleti megbeszéléseihez, míg egy dohányzóasztal és kényelmes látogatói székek vagy nyugágyak ideálisak a kötetlen megbeszélésekhez. Biztos lehet benne, hogy akkor is folytathatja a fontos beszélgetést vagy prezentációt, ha a készülék akkumulátora lemerülne. A felhasználók kényelme érdekében a helyiség konnektorral van felszerelve (USB A és C típusú csatlakozókkal).