11241124

Narbutas Wind ergonómikus munkaszék

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Wind ergonómikus munkaszék

Wind ergonómikus munkaszék

Wind munka-, látogató- és konferenciaszék

A WIND székcsalád az ergonómiai jellemzők, a funkcionalitás és az egyedi dizájn kombinációját kínálja. A dinamikus és hatékony munkavégzéshez és közös használathoz tervezett munkaszékek, magas forgószékek és látogatói székek ideálisak a modern irodahelyiségekbe, amelyeket egységes és egyedi WIND dizájn jellemez.

A WIND azonnal felismerhető X-alakú áttetsző szilikon deréktámasszal rendelkezik, amelyet egyedileg úgy terveztek, hogy fokozza a szék vizuális vonzerejét, de egyben nagyon fontos funkciót tölt be. Magassága állítható, és a szilikon rugalmas tulajdonságainak köszönhetően alkalmazkodik a felhasználó deréktáji formájához, hogy kivételes kényelmet biztosítson. A szék rendelhető kárpitozott, vagy hálós háttámlával is. A rugalmas hálós háttámla alkalmazkodik a felhasználó gerincének természetes formájához. Az esztétikus, légáteresztő hálós anyag egész napos kényelmet biztosít, függetlenül attól, hogy milyen üléspozíciót használ.

A WIND az ergonómiailag helyes üléshelyzetet ösztönzi, és biztosítja a szükséges funkcionalitást. Egyszerű és intuitív beállításának köszönhetően a szék könnyen illeszthető az egyéni felhasználói igényekhez, és maximális kényelmet biztosít a hosszú íróasztal melletti munkavégzés során.

A súlyérzékelő szinkronmechanika teljes kényelmet biztosít, és megfelel a mai dinamikus munkakörnyezet követelményeinek. Automatikusan alkalmazkodik a felhasználó testsúlyához és mozgásaihoz, amikor hátradől, további kézi beállítások nélkül. Az állítható magasságú háttámasz az emberi test formájához és nyomásához igazodik.

Fix vagy mélységben állítható ülés. Háromféle karfával rendelhető: fix, 2D, 3D