Silent Room - All you have to do is choose it! - BB Works ć

Silent Room – All you have to do is choose it!

Az open office irodák robbanásszerű térhódítása után mindinkább kezdünk ráébredni arra, hogy bizonyos feladatok elvégzéséhez elengedhetetlen a nyugodt környezet megteremtése duruzsoló kollégák és a folyamatos telefoncsörgések nélkül. A legoptimálisabb, ha ez a nyugodt környezet valahol az irodán belül található, minden munkatárs számára elérhető és valóban megszűri a kintről érkező frusztráló zajokat.

A Narbutas litván irodabútorgyártó cég erre az igényre alkotta meg a Silent Room akusztikus fülke családot, ami a mai modern kívánalmaknak eleget téve alternatív megoldást nyújthat a zajmentes elvonulást igénylő feladatok elvégzéséhez, megbeszélésekhez. Három különböző méret választható a céloknak, és igényeknek megfelelően: egy, kettő – és négy személyes.

A Silent Room „S” a termékcsalád legkisebb és legújabb tagja, mely egyszemélyes, kívül-belül a legkorszerűbb technológiával készült. A többrétegű akusztikus burkolat és a hermetikusan zárható ajtó biztosítják, hogy a kintről érkező zajok a fülke belsejébe ne jussanak be. A burkolat színe teljes mértékben az egyedi igényekre szabható, így könnyen beilleszthető a vállalati enteriőrbe.

A tervezők a kényelmi funkciókra is nagy hangsúly fektettek. A fülkében az automatikus keringgető rendszer biztosítja a friss levegőt. A világítás érzékelőkkel ellátott, így használaton kívül a rendszer lekapcsolja önmagát.

A fülkében eltöltött időt maximum a népszerűsége szabhatja meg. USB A és C kimeneteknek köszönhetően nem kell bosszankodni, hogy idő előtt lemerül a laptopunk. Kényelmesen tudjuk tölteni munkaeszközeinket.

 

 

 

 

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat