35763576

Narbutas Silent Room M

Főoldal > Termékek > Akusztikus Box > Silent Room M

Silent Room M

A Narbutas nagy figyelmet fordít az irodai akusztikus megoldások kivitelezésére. A Silent Room egy olyan különálló box, melyben zavartalanul folytathatunk le kisebb megbeszéléseket, intézhetünk privát ügyeket vagy dolgozhatunk nagyobb koncentrációt igénylő feladatokon.
Speciális kialakításával a Silent Room biztosítja a megfelelő szintű hangelnyelést, ami azt jelenti, hogy blokkolja a bejövő és a kimenő zajt. A belső akusztikus falak kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek segítenek kiküszöbölni a visszhangot a helyiségben, így a felhasználók otthonos és kellemes légkört élvezhetnek. Alacsony működési zajuknak köszönhetően az akusztikus pod ventilátorai éppen olyan csendesek, mint a levelek susogása. Így nem okoznak semmilyen zavaró tényezőt a felhasználónak. A kárpitozott külső panelekkel ellátott modellek zajelnyelésre is készültek, pozitív hatást gyakorolva az egész irodatér általános akusztikájára.

A két felhasználó számára tervezett, kényelmes Silent Room M akusztikus box ideális a hangulatos személyes találkozókhoz. Berendezésként választhat alacsony asztalt fotelekkel vagy magas asztalt hozzáillő bárszékekkel. A felhasználók kényelme érdekében a helyiség konnektorral van felszerelve (USB A és C típusú csatlakozók).