30853085

Narbutas Surf ergonómikus munkaszék

Főoldal > Termékek > Irodabútor > Surf ergonómikus munkaszék

Surf ergonómikus munkaszék

A windsurfökre emlékeztető egyedi háttámla megoldásával, élénk színeivel és változtatható funkcionális beállításaival a Narbutas Surf irodai szék minden igényt kielégít, irodai vagy home office használatban egyaránt.

Hálós háttámla: az esztétikus légáteresztő anyag állandó légáramlást biztosít, megakadályozva a hát túlmelegedését. A puha és könnyű háló alkalmazkodik a felhasználó hátának vonalához, kellemes és kényelmes támaszt biztosítva egész nap. A háló 9 különböző színben elérhető, amely a széles szövetválasztékkal kombinálva nagy kreatív szabadságot biztosít az irodai hangulat kialakításához.

Az állítható magasságú háttámla megtámasztja a gerincet és segít felvenni a hosszabb ideig tartó üléshez is megfelelő testhelyzetet. A kartámla puha támasztékot nyújt és igény szerint 2 vagy 3 irányba is mozgatható. Az ülésmélység állítás lehetővé teszi a szék beállítását a felhasználó testalkatához. Az ülés be- és kihúzásával minimálisra csökken a combokra nehezedő nyomás, és megfelelő alátámasztást biztosít a háttámlának, miközben a testsúly egyenletesen oszlik el az ülőfelületen.