We Hive - az akusztikus box ć

We Hive az Akusztikus Box

A We Hive integrálja a kreatív designt és az innovatív anyagokat. A fókuszban egy akusztikailag kényelmes munkakörnyezet megalkotása van, ami egyszerre ergonómikus és sokrétű, valamint megfelelő privát szférát biztosít még egy "Open-space" kialakítású irodában is.

AKUSZTIKA ÉS ERGONÓMIA

A kényelmes munkavégzés érdekében a We Hive csendesebb feltételeket biztosít a zajelnyelő lapok használatával. Ideális call centerekben és open-plan irodákban. Az antropometria és ergonómia szabályait követve egy tágas ám mégis, személyes és praktikus munkateret alakíthatunk ki a We Hive segítségével.

 

ELEMVÁLTOZATOK:

 

Normál asztal

Asztallap magasság: 740 mm
Befoglaló méretei:
Sz: 1100 mm Mé: 900 mm Ma: 1300 mm

Magas asztal

Asztallap magasság: 1050 mm
Befoglaló méretei:
Sz: 1100 mm Mé: 900 mm Ma: 1300 mm

Fotel

Egyszemélyes fotel
Befoglaló méretei:
Sz: 1100 mm Mé: 900 mm Ma: 1300 mm

Normál szögletes asztal

Asztallap magasság: 740 mm
Befoglaló méretei:
Sz: 1370 mm Mé: 735 mm Ma: 1300 mm

Magas szögletes asztal

Asztallap magasság: 1050 mm
Befoglaló méretei:
Sz: 1370 mm Mé: 735 mm Ma: 1300 mm

Kanapé

Kétszemélyes kanapé
Befoglaló méretei:
Sz: 1370 mm Mé: 735 mm Ma: 1300 mm

SOKRÉTŰSÉG

A moduláris szerkezetnek köszönhetően az elemek könnyen variálhatók, az elrendezések szabadon alakíthatók, így funkciójukban eltérő területeket hozhatunk létre munkahelyünkön. Lehetőség van normál- és magas asztal elhelyezésére a felhasználó preferenciájához és az egyedi ergonómiai igényekhez igazodva, azonban rövid munkamegbeszélésekhez, telefonbeszélgetéshez konferencia sarkok is kialakíthatók. Ezt berendezhetjük a termékcsalád saját kanapétípusaival is vagy egyéb szabadonálló bútorokkal.

SZEMÉLYISÉG

Az iroda megjelenése fontos szerepet játszik a cég profiljában, így maga a munkatér is óriási hazást gyakorol az ott dolgozókra. Ezért remek megoldás a We Hive sokoldalú  lehetőségeivel élni. Személyre szabható színek és kiegészítők segítségével bármely cég arculatához alakítható környezet hozható létre az elvárásoknak megfelelően.

 

VÁLASZTHATÓ SZÖVETEK

VÁLASZTHATÓ ASZTALLAPOK

Miért van szüksége erre az akusztikus bútorra irodájának?

A szövetes akusztikus falak megfelelő hangelnyelést biztosítanak, így jelentős zajcsökkentés érhető el, ezért a szomszédos munkaállomásokon is nyugodtan, zavartalanul lehet dolgozni, telefonálni egyidőben.

Munkakörnyezetünk minősége egy magasabb szintre emelhető, miközben a dolgozók számára egészségügyi okokból is fontos szeparáció, a privát szféra kialakítása is megoldott.

A termék elegendő helyet nyújt a munkaeszközök tárolására, az elválasztó panelek jól behatárolják a munkateret. Ezáltal az alkalmazottak egy kellemes személyes térben dolgozhatnak, mely kiemelten fontos egy egyébként hektikus, zajos környezetben. 

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat