Mi a tárgyalási végcélod? Megmondjuk, milyen tárgyalóasztalt válassz hozzá - BB Works ć

Mi a tárgyalási végcélod? Megmondjuk, milyen tárgyalóasztalt válassz hozzá

A tárgyalóterek a nagyszerű ötletek, a virágzó üzleti kapcsolatok vagy éppen az unalmas és vontatott megbeszélések színterei. Éppen ezért a tárgyalókra érdemes úgy gondolni, mint a hosszú távú siker egyik záloga. Tudatos tervezéssel pedig hozzáillesztheted a különböző üzleti céljaidhoz.

A továbbiakban három olyan tárgyalóasztalt mutatunk be, melyek más-más stílusban készültek így különböző üzleti célokhoz passzolnak.

1.AIR

Ahol a gyors és hatékony eredmények elérése a cél, oda remekül illeszthetők az AIR tárgyaló asztalok. Tervezéskor a könnyedség és légiesség volt a fő szempont, amit az asztal vékony, de stabil tartószerkezete biztosít. Nagyszerű választás ott, ahol a gördülékeny és fesztelen megbeszéléseké a központi szerep.

2. FORUM

A FORUM asztalok a meghatározó befektetői vagy partneri döntések meghozatalának színterei. Stabil és masszív kialakítása jól illeszkedik a fontos és mérvadó kérdések meghozatalához.

3. PLANA

Magabiztosság és határozottság egy csipetnyi eleganciával. A PLANA asztalok olyan megbeszélésekre alkalmasak, ahol a céltudatosság és a magabiztos fellépés a fontos, mint például egy vezetői megbeszélés.

Ha szeretnél értesülni a legújabb irodai bútor trendekről, újdonságokról és eseményekről, kövess minket Facebook-on is!

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat