CHOICE moduláris zárható szekrények - BB Works ć

CHOICE moduláris zárható szekrények

A tevékenységalapú munkavégzés és a hot-desking ma már egyáltalán nem ismeretlen fogalmak számunkra. Egyre több munkahelyen válik meghatározóvá a shared-desk munkavégzési stratégia, ami lehetőséget teremt a munkavállalóknak, hogy kötetlenül, saját igényeiknek megfelelően válasszák ki a megfelelő munkaállomást az irodán belül. Ez pedig életre keltette azt az igényt, hogy a személyes és irodai dolgainkat egy helyen és biztonságosan tudjuk tárolni.

A moduláris zárható szekrények erre az igényre nyújtanak sokoldalú megoldási lehetőségeket. A CHOICE szekrények alkalmasak mind az állandó mind a kötetlen munkaidőben dolgozó munkavállalók számára, de akár az irodába érkező vendégek, partnerek számára is.

Moduláris rendszer

A CHOICE szekrények nagy előnye, hogy a különböző méretű kabinok tökéletesen kombinálhatók egymással. Lehet szó kisebb méretű személyes tárgyakról vagy nagyobb irodai eszközökről, mindenki kiválaszthatja a számára legideálisabb méretű kabint a tárolásra.

Személyreszabott szekrények

A CHOICE szekrények teljes mértékben személyreszabhatók az egyedi igényeknek megfelelően, így kérhetők fém polcokkal, névjegykártya tartóval, vagy ruhafogassal is.

Játssz a színekkel!

A CHOICE szekrények több színkombinációban is rendelhetők, így könnyen a vállalati brand színeihez igazíthatók.

 

A biztonság az első

Mindannyian szeretjük személyes dolgainkat biztonságban tudni, ezért a CHOICE szekrényeket 4 különböző zár technikával alkották meg. A hagyományos kulcsos zárrendszeren kívül számkódos és elektronikus zárrendszer is kérhető. Ezen belül pedig a zár teljesen személyreszabható vagy akár több felhasználóra is optimalizálható.

További információért lépjen kapcsolatba velünk!

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat