Fenntartható megoldás a személyes tér biztosítására - itt a ROUND PET akusztikus asztali paraván - BB Works ć

Fenntartható megoldás a személyes tér biztosítására – itt a ROUND PET akusztikus asztali paraván

Ezt az új, könnyen tisztítható és akusztikus térelválasztót a Narbutas a mai kor irodai igényeire tervezte, újrahasznosított anyagokból.

Az egylégterű, modern irodák egyik legnagyobb kihívása, hogy biztosítsák a kollégák közötti hatékony kommunikációt, miközben nem sérül a dolgozók személyes tér iránti igénye sem. Erre kínálnak kompromisszumok nélküli megoldást az asztali paravánok, melyek egészséges egyensúlyt biztosítanak az együttműködés és a privát szféra kettősében. Meghatározzák a személyes teret amely a koncentrációt igénylő munkavégzéshez szükséges, anélkül, hogy teljesen elszigetelnék a munkavállalókat az irodai élettől.

Sokoldalú paraván

A ROUND irodai asztal család kiegészítéseként érkezett a ROUND PET asztali paraván, mellyel a Narbutas többféle problémára is megoldást kínál. Az akusztikus térelválasztó a privát tér és a koncentrációt igénylő munkavégzéshez szükséges környezet élményét nyújtja, miközben megadja a lehetőséget a kollégák közötti kommunikációra is. 

Fenntartható design

A Narbutas az új termék tervezése során kifejezetten szem előtt tartotta a környezetvédelmet, így a ROUND akusztikus paraván PET-filcből készült. Ezt az anyagot nemcsak újrahasznosított PET-palackokból gyártják, hanem alkalmas az újrahasznosításra is, így megvalósítja a cég azon törekvését, hogy fenntartható vállalattá váljon.

PET-filc

A PET-filc használata akusztikailag is előnyös, hangszigetelő és zajelnyelő hatása miatt. Ez a lágy és könnyű anyag tökéletesen alkalmas a tartós használatra, ráadásul könnyű tisztítani és fertőtleníteni is. A különböző méretekben elérhető asztali paraván élénk és visszafogott színekben egyaránt megrendelhető. 

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat