Hagyd, hogy a WIND szék magával ragadjon! - BB Works ć

Hagyd, hogy a WIND szék magával ragadjon!

Hagyd, hogy a WIND szék magával ragadjon!

A Narbutas WIND székcsalád egy olyan egyedi dizájnt kínál Önnek, ami nem csak funkcionalitásában, hanem ergonómiájában is magas szintű. Dolgozói székek, magas állású székek és látogatói székek lettek tervezve a dinamikus és eredményes munkavégzéshez, ami helyt áll a modern irodai terekben. Ezt pedig az egységes és egyedi WIND dizájn jellemzi.

A WIND dolgozói szék a legjobb választás azoknak, akik munkájuk jelentős részében ülnek, emiatt fontos számukra a kényelem.

 

Egyedülálló tulajdonság: állítható deréktámasz

A WIND széken azonnal észrevehető egy X-alakú deréktámasz, amelyet egyénileg fejlesztettek ki a szék külső megjelenésének továbbfejlesztése és fontos funkciója érdekében. Magassága beállítható és illeszkedik a felhasználó derekához, a szilikon elasztikus tulajdonságai miatt, pedig kivételes kényelmet biztosít.

 

 

Minimalista és funkcionális háló kialakítása

A hátrész a rugalmas hálóval könnyen alkalmazkodik a
használó gerincének természetes formájához. Az esztétikus
lélegző háló anyaga egész napos kényelmet biztosít testhelyzettől
függetlenül.

 

 

 

Innovatív kötött háló

Válasszon háttámlát egyedi kötött hálóval egyenesen egy olasz tervezői stúdióból, a Baldanzi & Novellitől. A háló tervezett mintája követi az X-alakú deréktámaszt, ezzel is támogatva a WIND szék ergonómiai identitását.

A háló sűrűsége további hát támasztékot és kényelmet biztosít. A kötött hálót csúcstechnológiával készítjük, amely lehetővé teszi a varrat nélküli háttámla sarkokkal ellátott székek gyártását, így semmilyen hulladékanyag nem marad a gyártás végére. Minden székhez egyedileg készül a hálószövet.

 

 

Látványos kárpitozott háttámla

A háttámla kialakítása az ergonómikus ülés alapelveit szem előtt tartva biztosítja a munkahelyünkön a maximális kényelmet. Míg a háttámlakeret és a szilikon deréktámasz ugyanaz, mint a többi WIND dolgozói széknél, a poliuretán betét mindkét oldalán egyedileg kialakított vízszintes varratokkal teljesen eltérő karaktert kölcsönöz a széknek. A háttámla különféle kárpitozási lehetőségekkel kapható. Kiválaszthatja az Önnek megfelelő színeket is annak érdekében, hogy a WIND dolgozói szék beleolvadjon a jelenlegi vagy elképzelt belső térbe.

 

 

Egyszerű beállítások

A WIND ergonómiailag helyes ülőhelyzetet eredményez, és biztosítja a szükséges funkcionalitást is. Az egyszerű beállításának köszönhetően a szék könnyen adaptálható az egyéni felhasználói igényekhez, és maximális kényelmet kínál az asztalnál töltött hosszú órákban.

 

 

Beállítási jellemzők:

Szinkron mechanizmus

A súlyérzékeny szinkronmechanizmus teljes kényelmet nyújt és megfelel a mai dinamikus munkakörnyezet igényeinek is. A mechanizmus automatikusan alkalmazkodik a felhasználó testéhez és mozgásához, ha hátradől, további kézi beállítás nélkül.

Állítható deréktámasz

Az állítható magasságú deréktámasz alkalmazkodik az emberi derék alakjához és nyomásához.

Ülés mélységének beállítása

Rögzített ülés vagy állítható mélységű ülés.

Kartámasz

Rögzített vagy 2D / 3D kartámasz beállítási lehetőségek.

Fejtámla

Fejtámla magasság-állítással és 30 ° -os szög-állítással.

Szövetek

Válasszon olyan anyagokat és színkombinációkat, amelyek megfelelnek az irodának és kiegészítik a belső megoldásokat.

 

 

 

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat