Modern és professzionális - a Narbutas főhadiszállásán jártunk - BB Works ć

Modern és professzionális – a Narbutas főhadiszállásán jártunk

Európa leggyorsabban fejlődő irodabútor gyártó cégének központi gyárát látogattuk meg Ukmergében, Litvániában. 

Kiemelt partnerünk, az idén 30 éves Narbutas a “semmi felesleges” design mottó jegyében tervezi és készíti funkcionális, minőségi és vonzó termékeit. A több mint 800 főt foglalkoztató gyára 59.000 négyzetméterével Közép és Kelet-Európa egyik legnagyobb és legmodernebb ilyen létesítménye.

A hatalmas alapterületű épületben egyaránt megtalálható fa- és fémmegmunkáló, valamint festő részleg, kárpitosműhely, szabászat és varroda. A gyártás teljes folyamatának egy kézben tartásával sikerült elérniük, hogy a termékskála széles választékának minden eleme – az asztaloktól és tárolóktól kezdve a székeken át, egészen az akusztikai megoldásokig – egy helyen készül.

A Narbutasnál azt vallják, hogy mindegyik irodai eltérően működik, ezért nagy hangsúlyt fektetnek az egyedi igények megvalósítására, így az egyedi megrendelések külön gépsoron készülnek.

A szintén itt található központi tervező-, értékesítő- és logisztikai irodákat egy kétszintes showroom egészíti ki, amelyben a teljes Narbutas választék megtekinthető.

Nagy élmény volt számunkra megtekinteni ezt a jól szervezett gyárat és betekintést nyerni a cég mindennapi életébe. Külön öröm volt személyesen is találkozni litván kollégáinkkal, akik szívélyes vendégszeretettel vettek körül minket a kint töltött idő alatt. 

Köszönjük a Narbutasnál dolgozó kollégáknak a kedvességüket és a szíves vendéglátást!

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat