Munka, pihenés, beszélgetés - a TWIST&SIT Soft helyet ad minden irodai tevékenységnek - BB Works ć

Munka, pihenés, beszélgetés – a TWIST&SIT Soft helyet ad minden irodai tevékenységnek

A Narbutas most bemutatott lounge ülőbútor családja segít otthonos, pihentető hangulatot varázsolni az irodai térbe.

A többféle lábbal és méretben rendelhető TWIST&SIT Soft puha ülőfelülete biztosítja, hogy kényelemben teljen a munkaközi szünet és feltöltődés. A kétféle magasságban rendelhető háttámlát pedig a különböző igénybevételekre tervezték. Az alacsony háttámlájú kanapék és karosszékek – melyek segítik a közös munkavégzést – ideálisak a fogadóterületekhez, az egylégterű irodák relaxációs vagy lounge zónáiba és a kávézó területekre. A magas háttámlájú ülőbútorok pedig azok igényeit elégítik ki, akiknek személyes térre van szükségük és el szeretnének vonulni a zajos munkahelyi környezetből, hogy egyéni feladataikra koncentráljanak.

Design és kényelem

Kifejező és azonnal felismerhető megjelenésével a TWIST&SIT Soft ülőbútorok hangsúlyos elemei lesznek az irodának. A kifinomult formavilág kedvelőit a lekerekített formák, az izgalmasabb megoldás iránt rajongókat pedig a határozott elvélasztás az ülőrész és a háttámla között fogja lázba hozni.

Otthonos komfortérzetet és kényelmesebb ülési élményt eredményez a vastagabb ülőfelőlet és a poliuretán párnázat. A nyitott oldalelemek biztosítják a levegő szabad áramlását, és jól jönnek akkor is amikor egyik helyről a másikra szeretnénk mozgatni a fotelt vagy a kanapét.

A magas háttámlájú kanapék és fotelek amellett, hogy biztosítják a privát szférát, kitűnő térelválasztó elemként is funkcionálnak. Megszűrik továbbá a háttérzajt és akusztikus funkcióval látják el az ülőbútorokat.

Színek és kiegészítők

A bőrhatású anyagokkal kiegészített speciális szövet választékból könnyen kiválaszthatjuk a saját irodánk berendezésével harmonizáló egy- vagy kéttónusú ülőbútort. Klasszikus vagy visszafogott színek, föld színű vagy vibrálóan élénk tónusok, melyek alkalmazkodnak az adott terület funkciójához.

Ne feledkezzünk meg a TWIST&SIT Soft opcionálisan rendelhető kiegészítőiről sem. A magas háttámlájú ülőbútorok olyan kényelmi opciókkal rendelhetők, mint a praktikus fa gomb, amely tökéletes a személyes tárgyak, kabátok, táskák könnyen hozzáférhető felakasztására. A karfához csatolható forgó asztal pedig azok kedvence lesz, akik a munkát és a relaxációt szívesen kombinálják, és örülnek, ha a közvetlen közelükbe, stabil felületre el tudnak helyezni egy laptopot, könyvet vagy akár egy csésze kávét.

Forrás: Narbutas

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat