Munkahelyi flow élmény akusztikus panelekkel - BB Works ć

Munkahelyi flow élmény akusztikus panelekkel

A Narbutas litván bútorgyártó cég olyan akusztikai paraváncsaládot alkotott, amelyek több verzióban, méretben és színválasztékban is elérhetők. Mi több, a gyártó egyik küldetése a minket körülvevő természet megóvása, így a paravánok gyártása során is a környezettudatosság volt az egyik fő szempont.

Az akusztikai paravánok napjaink egyik legkeresettebb irodai kiegészítője. Többféle kivitelezési megoldásban is elérhetők: falra szerelhető, befüggeszthető, vagy szabadon álló. Hangelnyelő tulajdonságuknak köszönhetően pedig képesek egészséges akusztikai környezetet teremteni.

 

A Narbutas két megoldása a Modus és a Modus Light neveket kapták.

A Modus Light paravánok falra szerelhetők vagy befüggeszthetők. Ultrakönnyű súlyuknak köszönhetően könnyen installálhatók. A széles színválasztéknak köszönhetően pedig mindenki megtalálja a számára tökéletes színkombinációt.

A Modus akusztikus paneleket nem csak fali és mennyezeti verzióban lehet installálni, hanem akár az íróasztalunk elé is szerelhetjük. A padlóra rögzíthető változatával pedig kisebb, nagyobb tereket választhatunk le az irodában.

 

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat