NORTH CAPE vezetői székcsalád - BB Works ć

NORTH CAPE vezetői székcsalád

A modern eleganciával és a kényelemmel összhangban

A cég vezetője létfontosságú személy, aki fontos szerepet játszik a vállalat jövőképének megteremtésében és megvalósításában. A vezetői iroda elrendezése, a választott bútorok, az azokból készült anyagok, színek, valamint a belső részletek lehetővé teszik, hogy megismerjük az az ügyvezetőt is, mint embert.

 

A NORTH CAPE ügyvezető székeket exkluzív kifinomultság és modern elegancia jellemzi. Ezek a székek azoknak a vezetőknek szólnak, akiknek kifinomult az ízlésük és törődnek a munkahelyük esztétikájával. A vezető irodájának tervezésekor ezekkel a székekkel nem csak elegáns, hanem kényelmes irodát fog teremteni.

 

A toszkánai hegyek ihlette

A NARBUTAS kérésére a NORTH CAPE székeket az olasz „Baldanzi & Novelli designer” tervezőstúdió készítette. Ez volt az első közös projektjük, amely később hosszú távú partnerséggé nőtte ki magát. A projekt célja egy kivételes identitású szék létrehozása volt, amely ötvözi és feltárja az olasz és a litván stílusokat.

Az első vázlatok Toszkána (Olaszország) térségében készültek, amikor a dombos tájat fehérré varázsolja a kemény téli időjárás. A téli évszakban ez a két távoli ország hasonlóvá válik. Ezek a vázlatok felfedték a két kultúra egyik közös tulajdonságát, az egyszerűséget.

 

A formatervezés szépsége az egyszerűségben rejlik

Adriano Baldanzi szerint a NORTH CAPE székek egyszerű formái a nyugodt téli toszkán hegyekre emlékeztetnek, míg a tervezési ötletek ésszerűek, akárcsak az északi régiók emberei. A NORTH CAPE dizájn az egyszerű, de ugyanakkor szigorú vonalak és a puha görbék kombinációja. A téglalap alakú, poliuretán kartámaszok harmonikusan illeszkednek a háttámlához. A háttámla egyedi, lakonikus görbéje, amely gyönyörűen illekszedik az ülőkeret vonalához, finom sziluettet hoz létre, amely már e szék identitássá vált.

 

 

Tervezzen különböző stílusokat

A választott szék modelljétől, az anyagoktól és a színektől függően a vezető munkaterülete elegáns és kifinomult, vagy minimalista is lehet, könnyen beleolvadhat az irodák különböző dizájnjaiba, és megőrizheti az egységet a dolgozói- és konferenciaszékekkel. A vezetői iroda kívánt stílusának elérése érdekében 2 modell közül választhat: tömör, egyszerű, de elegáns kialakítás vagy sokkal kifinomultabb sziluett, nagyobb háttámlával, lágyabb ülőfelülettel és a vízszintes öltési vonalak egyedi mintájával. Két különböző típusú kartámasz közül választhat a háttámla poliuretán egységéhez és az üléshez. Mindkét kartámasz kifejezetten a NORTH CAPE székek családjához készült. A téglalap alakú, poliuretán kartámaszok otthonosságot és szép látványt teremtenek, míg a műanyag kartámaszok nyitottabb és minimalista megjelenést kölcsönöznek a széknek. Lehetőség van 2 különböző alapra is: polírozott alumínium vagy műanyag.

 

A vezetői szint vitathatatlan értelme

A NORTH CAPE székcsalád legújabb modelljének kifejlesztésekor különös figyelmet fordítottak a szék lágyságára annak érdekében, hogy ez különösen kényelmes legyen. Az exkluzív dizájnt hangsúlyozza a szövet vízszintes varrásvonalakkal, amelyek elegáns mintát hoznak létre a végrehajtó szék számára, ami még jobban kiemeli a végrehajtó szint érzetét. A háttámla és az ülőrészek ívei és alakjai megegyeznek a többi NORTH CAPE székkel, ami lehetőséget ad arra, hogy finom kombinációkat készítsen a többi székével, és megőrizze az irodában az egyedi stílusokat.

Biztosított kényelem

A funkcionális NORTH CAPE dolgozói székek kiválóan használhatóak nem csak a munkaterületen, hanem a tárgyalóban is, ahol hosszú és kimerítő találkozók zajlanak. A hátrabillenő mechanizmussal a dolgozói szék képes a háttámla merevségét az Ön igényei szerint szabályozni. A háttámlát 4 kényelmes helyzetbe is rögzítheti. Ráadásul a lengőmechanizmus miatt elkerülhető, hogy túl sokáig maradjanak ugyanabban a helyzetben. A szék alján görgők vannak, amelyek megkönnyítik a mozgást a helyiségben.

Beállítási jellemzők:

Szinkron mechanizmus

A háttámla és az ülőrész össze vannak kötve. Ha hátradőlt, az egész széket megdönti. Ez a mechanizmus lehetővé teszi, hogy hatra hajoljon anélkül, hogy felemeli a lábát a talajtól. A döntési mechanizmusnak az a funkciója, hogy automatikusan visszatérjen a kiindulási helyzetbe és 4 pozíciójú helyzetbe.

Nyomás beállítás

Ez a funkció lehetővé teszi annak beállítását, hogy a szék mennyire könnyedén dönthető hátra, súlyától és a hátra hajláshoz használt erőtől függően.

 

 

Több kényelem

Mindenki máshogy értelmezi a kényelmet. Az extra üléspárna megrendelésével a NORTH CAPE szék még puhább lehet. Az üléspárna emellett exkluzív színárnyalatként is szolgálhat. Könnyen eltávolíthatja a párna huzatát, így szükség esetén megtisztíthatja azt, vagy cserélheti.

 

 

A stílus, ami könnyen beleolvad a környezetébe

A NORTH CAPE székcsalád elegáns, kifinomult és funkcionális ügyvezető, feladat-, látogató- és konferenciaszékekből áll. Ez egy tökéletes választás, amely lehetővé teszi a vezetői, a munka- és a találkozóhelyek, valamint a recepció és a vendégterületek találkozását egységes, finom stílusban. Széles szövetválaszték közül választhat, bőr, műbőr, amelyek különféle színek és anyagok széles választékát nyújtják. A NORTH CAPE székek nemcsak könnyen illeszkednek a különféle irodai belső terekbe, hanem megfelelnek a munkavállalók különböző igényeinek is.

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat