Soft Rock - az új generáció moduláris kanapéja - BB Works ć

Soft Rock – az új generáció moduláris kanapéja

Szabadság, nyitottság, reziliencia, kíváncsiság az újdonságokra – az ezredforduló új nemzedékének ismérvei inspirálták a Narbutas most bemutatott Soft Rock ülőbútor családját. A moduláris, egyedi igények szerint kombinálható kanapé, a formák és színek változtatásával szinte végtelen megjelenési formában elérhető.

Az új generáció új munkavégzési szokásai

Ambiciózus, könnyen alkalmazkodó, nyitott az új dolgokra, mobilis és szabad – sokszor halljuk ezeket a jelzőket az Y és Z-generációval kapcsolatban, akik nagy számban képviselik magukat a munkaerőpiacon. Ők azok a munkavállalók, akik anélkül is tudnak hatékonyan dolgozni, hogy napi 8 órát egy irodahelyiségben ülve végeznék el a rájuk bízott munkát. Megfelelő internet csatlakozás birtokában bárhol tudnak “irodát” teremteni maguknak, legyen az éppen az otthonuk, egy kávézó vagy egy park. 

A lazább munkakörnyezet támogatja a relaxációt, a csapatmunkát és a kreatív munkavégzést

Az ezredfordulósok számára sokkal fontosabbá vált, hogy elégedettek legyenek a munkájukkal, mint bármely korábbi generációnak. Számukra nem csak a végső eredmény, hanem az ahhoz vezető út is fontos örömforrás. A szigorú munkahelyi szabályok és a formális munkakörnyezet korlátozzák, a lazább környezet, pedig motiválja és inspirálja őket. Pont ezért válhatott népszerűvé a fotelből, vagy a kanapéról, feltett lábbal történő munkavégzés.

Kanapé, nem csak pihenésre

Az új munkavégzési szokásokkal, átalakultak a hagyományos munkahelyi terek is. A kanapé, mely eddig a recepció vagy a lounge terület része volt, bekerült az íróasztalok mellé, az irodában is. Így biztosít otthonos, kényelmes, laza helyszínt a kötetlen megbeszélésekhez, a közös vagy önálló munkavégzéshez.

Funkciónak megfelelően alakítható formák

A Soft Rock ülőbútor család modulválasztéka egymással tökéletesen kombinálható és változtatható az adott térnek és igényeknek megfelelően. Egyenes vagy gömbölyű forma, széles vagy keskeny ülésmélység, háttámlával vagy nélküle, elválasztva vagy szabadon – mind a dolgozók igényeire szabható. A munkavégzéshez szükséges eszközök töltöttségét pedig a karfába beépített USB csatlakozó biztosítja.

Forrás: Narbutas

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat