TANGO, az improvizáció szabadsága - BB Works ć

TANGO, az improvizáció szabadsága

A Narbutas Tango család különlegessége a skandináv designra jellemző minimalista és kifinomult vonalakban rejlik. A család minden tagja tökéletesen illeszkedik a modern irodák elegáns hangulatához és a hagyományos munkakörnyezet visszafogottabb stílusához. A tango tánchoz hasonlóan az expresszív stílusjegyek és az improvizáció szabadsága jellemzi a bútorcsalád tagjait, így csupán a kreativitásunk szabhat határt a tökéletes lounge székek megalkotásában.

Ikonikus design

A Tango lounge székeket a dán designer duó, Christina Strand és Niels Hvass alkották meg. A tervezés során a skandináv letisztult és elegáns stílusjegyeket ötvözték, meghagyva az alkotás szabadságát a felhasználóknak.

Izgalmas kontraszt

Az izgalmas színkombinációknak köszönhetően teljesen a saját ízlésünkre szabhatjuk a lounge székeket, így nem kell kompromisszumot kötnünk. Mi több, két féle lábazat közül választhatunk: fém és fa lábazat, melyek világosabb és sötétebb árnyalatban is kérhetők.

Kényelem

A tervező párosnak a vizuális élményen túl a komfortos ülőpozíció biztosítása is fontos szempont volt. A lekerekített formák és a finom átvezetések a háttámlából a kartámlába a lehető legkényelmesebb ülőpozíciót teszik lehetővé, még akkor is, ha a tervezett meeting hosszabbra sikeredetett a vártnál.

Használd bárhol

A Tango lounge bútorok nem csak az iroda közösségi tereiben állják meg a helyüket, tökéletes választás lehet a vállalati vezetők számára is, vagy akár a relaxációs, kreatív szobák ikonikus elemei is lehetnek. Ha pedig izgalmas és vibráló hatást szeretnél elérni, hangold össze a Tango bútorcsalád különböző tagjait.

További információkért lépj velünk kapcsolatba!

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat