Topakustik: a hatékony akusztikai megoldásokért - BB Works ć

Topakustik: a hatékony akusztikai megoldásokért

A svájci Topakustik termékek a hatékony hangelnyelést látványos dizájnnal és egyedülálló technológiával ötvözik. A Topakustik Classic, a Topakustik Perfo, a Topakustik Micro és a Topakustik Custom akkor a legjobb választás, amikor az akusztikus megoldások mellett a megfelelő formatervezésre is szükség van. Az innovatív, kiváló minőségű gyártásból származó, magas minőséget képviselő akusztikus elemek minden területen jól alkalmazhatók. A termékpaletta panelei igény szerint tűz-, és földrengésbiztos kivitelben is elérhetők.

Topakustik Classic

Kifinomult akusztikai rendszer fal-, és mennyezetburkolatokhoz, melyhez számos különböző horonymintázat áll rendelkezésre. A méhsejtes hátsó perforációs mintázatnak köszönhetően a panel nagymértékben megőrzi stabilitását, míg a kivágások bárhol lehetségesek.

Topakustik Perfo

Perforált akusztikai panelek, amelyeket egyedileg, a megrendelő kívánságai szerint gyártanak, ezáltal eltérő lyukátmérők is készíthetők. A Topakustik Perfo Clou diszkrét megjelenésű, ugyanakkor a kis lyukátmérőnek köszönhetően nagyon hatékony hangelnyelő képességgel bír. A panelek különböző élkialakításokkal szerelhetők fel, aminek köszönhetően lyukmentes élek is kialakíthatók vagy lámpák beépítése is lehetséges.

Topakustik  Micro

Az exkluzív mikroperforációs alkalmazások teszik meggyőző megoldássá a láthatatlan, mégis gyönyörűen hangzó beltéri klíma kialakításához. A paneleket egyedi igényeknek megfelelően a legmodernebb lézertechnológiával és a legfinomabb pórusokkal mikroperforálják. Az apró lyukátmérők diszkrét megjelenésűek, ugyanakkor nagyon hatékonyak a hangelnyelés szempontjából.

Topakustik Custom

A termékeket mindenki saját maga, korlátlanul tervezheti meg. Lehet perforált, különböző lyukméretekkel, vagy hornyolt, folyamatos hornyolás nélkül, hosszanti vágásokkal, nyomtatott vagy mikroperforált, előre meghatározott mintákkal – minden megoldás lehetséges.

A Topakustik és a BB Works szakemberei szívesen segítenek abban, hogy álmai valósággá váljanak.

Képek forrása: Topakustik.ch

Miben segíthetünk?

Írjon nekünk üzenetet!

Kapcsolat